MITUTOYO

Mitutoyo har altid spillet en banebrydende rolle i deres udvikling af længdemålingsteknologi. Med over 9.000 produkter er det en af ​​verdens førende fuldt udbydere af længde- og produktionsmålingsteknologi.

Alt inden for opmåling af MITUTOYO

Porteføljen spænder fra analoge og digitale præcisions skydelære og ur såvel som udvendige mikrometer til høj præcision billedbehandling, hårdhed, form, overflade ruhedsmåling og konturmålingsløsninger til avancerede CNC-koordinatmålingsmaskiner og banebrydende inline-løsninger. Også i produktsortimentet: optiske måleapparater såsom profilprojektorer og målemikroskoper.

Pålidelighed og ekspertise

Sartorius overtog agenturet som generel importør for Mitutoyo i 1965 og lagde således grundstenen for den store popularitet for mærket MITUTOYO.
Mange partnere kommer og går i et forretningsliv – men en sådan forbindelse mellem SARTORIUS-Werkzeuge og den japanske specialist i længdemålingsteknologi er ekstremt sjælden.

Fordi partnerskabet mellem den traditionelle tyske udbyder og den japanske innovationsleder har pågået i godt over et halvt århundrede. Det taler for stor tillid.

Interesseret i at høre mere? 

Send en besked via formularen, eller kontakt os ved at ringe på tlf. +45 75 52 56 38 eller send os en email på info@nipotec.dk og hør hvad vi kan gøre for dig. Vi demonstrerer og vejleder.

[ninja_form id=”2″]